Report ze zápasů 8. kola (ps)

29.10.2013 12:42

PANAMA-HELAS C 3:3 (1:1)

 

V tomto zápase nás čekala rezerva helasu a my nevěděli ,o kolik hráčů bude C tým helasu posílen hráči z vyšší soutěže,jelikož jejich postavení v tabulce bylo před zápasem velmi nelichotivé a dá se řící,že až ostudné.

Po shlédnutí sestavy helasu bylo zřejmé,že žádné posily nedorazili,nicméně tým ve složení,ve kterém zápasy hrají by měl stačit na lepší polovinu tabulky,ovšem v současné době se krčí s pár body na dně tabulky okresního přeboru.

Zápas tedy začal a hned od začátku jsme přebraly otěže a soupeř se snažil bránit od poloviny hřiště a zhušťovat prostor před svojí brankou.

Soupeř měl jen 2 hráče na střídání a tak šetřil síly a v podstatě nás na naší půli nenapadal.

Začali jsme si vytvářet šance,ale jak je naším zvykem,pohrdli jsme i těmi největšími a dlouho bylo tedy naší nemohoucností v koncovce skore bezbrankové.

Ve 12-té minutě ovšem přišla naše blesková akce středem,kdy jsme si narazili na jeden dotek a jožka v klidu poslal míč za záda golmana helasu 1:0.

Naše oslavy však netrvalo dlouho,hned po chvíly se nedomluvili v přebrání hráče helasu pepino s mahonnim a hostující hráč nedal peťanovi po ojedinělé šanci zasáhnout 1:1.

Do konce poločasu jsme pokračovali v aktivní hře,ale ne a ne naší převahu přetavit ve vedoucí branku.

Do druhé půle jsme nastoupili se stejnou taktikou,naše defenzíva pracovala dobře a nebylo třeba nic měnit,ovšem prakticky hned po rozehrávce převzal hráč helasu míč na levé straně,potáhl si jej  nikým neatakován a poslal přízemní střelou helas do vedení 1:2.

Hosté zvýšili obrátky a byli trochu na koni ,ale v podstatě hned v zápětí se nám  podařilo opět srovnat zásluhou dvořiho na 2:2 a vypadalo to,že závěr zápasu bude patřit nám.

Potom ovšem přišel před naším vápnem nešťastný a hlavně nechtěný faul studyho,kdy chtěl předskočit hráče,ale ten se zastavil a study do něj prakticky narazil.

Rozhodčí nařídil přímý kop a helas jej využil po nešťastné střele,která prošla tečovaná jak pod nohou dvořiho,tak peťana a skončila o tyč v naší bráně 2:3.

Nezbývalo nic jiného,než přistoupit k power play a zkusit získat v tomto zápase alespoň bod a začali jsme obléhat soupeřovu svatyni.

Sady zprava nabíjel na střed a po jedné sadyho přihrávce se do míče opřel zřejmě nejlepší hráč utkání study a dělovkou do levého horního rohu srovnal skore zápasu na 3:3.

7ávěrem můžeme říci,že jsme zřejmě ztratili 2 body,ale náš herní projev bych hodnotil velmi dobře,hlavně obranná fáze fungovala na výbornou.

 

 

PANAMA-AGROMELI  D 4:2(1:0)

 

Soupeř nastoupil k zápasu oslaben o 2 hráče,kteří museli odjet pryč ať už kvůli karetnímu trestu nebo povinnostem ve velkém fotbalu.

Hned ze startu zápasu bylo zřejmé,kdo bude pánem na hřišti a agromeli v podstatě jen nakopávalo dlouhé míče na své urostlé vysunuté hráče,což se nám ovšem dařilo velmi dobře pokrývat a soupeř tedy prakticky neohrožoval naši klec.

V 10-minutě jsme se ujali vedení,když zřejmě nejlepší muž utkání přenesl levačkou míč přes celou šířku na levou stranu na macha3 a ten si už věděl rady,když bodlem na zadní tyč poslal naše barvy do zaslouženého vedení 1:0.

Poté jsme ještě zahodili pár slušně vyhlížejících šancí,ale do konce poločasu už se žádná z našich šancí neujala .

Do druhé půle jsme nastoupili s touhou navýšit skore,byl to ovšem soupeř,který se po naší hrubici v obraně dostal do zápasu po naší zbytečné chybě 1:1.

Ihned po rozehrávce jsme však založili novou akci a mahoni poslal naše barvy opět do jednobrankového vedení 2:1.

To však netrvalo dlouho a soupeř opět po naší nepochopitelné minele trestal a srovnal skore na 2:2.

Poté byla hra velmi rozháraná a nedařilo se nám udržet klid na našich turfech a přiliš jsme se zbavovali míče a kazili jednoduché přihrávky.

V 15-té minutě ovšem vystihl zřejmě nejlepší hráč zápasu study rozehrávku soupeře,potáhl si míč na střed,předložil Dvořáku na pravou stranu,ten zasekávačkou poslal obránce do protipohybu a levačkou poslal míč do horního rožku 2:3.

Poté ještě mach3 vybojoval míč na autové čáře na soupeřově půli a tváří v tvář golmanovi poslal míč podél něj a stanovil tak skore na konečných 4:2.

Za zmínku ještě stojí poslední akce,když se rozhodl na poslední střídání vyběhnout na hřiště čerstvý ziky.Ziky poslal studymu balon po lajně,ten si jej přebral,předložil mu zpětnou přihrávkou míč proti noze a ten z první vysoko přestřelil zřejmě i přilehlý restaurační komplex.

Závěrem musíme konstatovat,že se musíme začít vyvarovat těchto zbytečných minel,dnes nebyl soupeř zase tak kvalitní,stačilo to na 3 body,ale příště už by takový výkon stačit nemusel

Vyhledávání