Report ze zápasů 6. kola (ps)

16.10.2013 16:24

PANAMA-KICKERS 3:1 (1:0)

 

K tomuto zápasu jsme nastoupili proti nováčkovi soutěže a nevěděli co od soupeře očekávat,jeho dosavadní výsledky však naznačovaly,že se bude jednat o kvalitní tým.

Hned z počátku zápasu se to potvrdilo a hráči kickers drželi více míč na svých turfech a zkoušeli ohrožovat naši svatyni střelami z větší vzdálenosti.

Náš obranný blok však fungoval velmi dobře a nepouštěl soupeře prakticky k ničemu,naopak my se začali čím dál více osmělovat,což po 10-ti minutách vyústilo v naše vedení,když si po zahraném rohovém kopu stahovačkou pustil dvoři míč na střed a bodlem na vzdálenější tyč nedal golmanovi kickers šanci na míč dosáhnout. 1:0

Potom přišla chyba v naší rozehrávce,ale zřejmě nejlepší muž zápasu study stačil ještě uhasit obrovskou šanci hostí,kdy stačilo jen dorazit míč do odkryté branky,ale study díky své rychlosti a předvídavosti stačil odvrátit na rohový kop.

Poté se scénář zápasu prakticky nezměnil,my trpělivě čekali v bloku na svoji šanci a soupeř se tlačil před naši bránu.

Kapitán soupeře rozehrával i zakončoval většinu akcí soupeře,ale dařilo se nám ho ve většině případů pokrývat.

Poločas skončil tedy naším jednobrankovým vedením a do druhé půle zněly pokyny jasně,přidat pojišťovací branku a zkoušet více podržet míč.

Druhá půle se nesla v podstatě ve stejném duchu,soupeř se snažil o srovnání stavu,ale byli jsme to opět my,kdo vsítil branku z rychlého protiútoku,kdy se klasicky mach3 prodral mezi dvěma bránícími hráči a opět bodlíčkem poslal o tyč na bližší tyč míč za záda hostujícího brankáře 2:0.

Po 2-minutách však přišlo snížení,když po neštastné teči jožky skončil míč za peťanovými zády .2:1.

V závěru přidal Dvoři ještě jednu branku a stanovil tak konečné skore na zasloužených 3:1.

Poslední minuty zápasu se snažil soupeř o hru bez brankáře,ale přes naší pozornou obranu se v podstatě nedostal k žádnému ohrožení naší svatyně.

Slavili jsme tedy zasloužené vítězství a můžeme konstatovat,že herní projev byl velmi dobrý,hlavně celý tým konečně výborně odbránil zápas a jen díky nešťastné tečované brance přišel peťan o čisté konto.

 

PANAMA-TANGO C 3:3 (2:2)

 

V tomto zápase nás čekal nevyzpytatelný tým tanga C,který sráží v tabulce hlavně docházka,ale kvalitu určitě má.

Soupeř se hned o začátku evidentně soustředil hlavně na defenzívu a v podstatě vyčkával,co se bude na hřišti dít.

Chopili jsme se tedy taktovky a začali obléhat soupeřovu branku.

Paradoxně to byl však soupeř,který se ujal vedení po střele bodlem ze střední vzdálenosti,která se neštastně otřela o tyč a petan už ji nestihl vytěsnit 0:1

Odpověd však přišla hned záhy,když se z 15-ti metrů opřel do odraženého míče zřejmě nejlepší hráč utkání studka a nedal pražádnou šanci druholigovému golmanovi v brance tanga touto prvoligovou pumelenicí do pravého horního rohu 1:1.

O 2 minuty později se skore opět měnilo,když se po nádherné kombinaci na jeden dotek trefil o tyč na vzdálenější tyč dvoři 2:1.

Tento výsledek ovšem do poločasu nevydržel a my opět po nešťastné střele zpoza bránícího hráče bodlem obdrželi gol jako přes kopírák toho prvního 2:2.

Poločas tedy skončil nerozhodným výsledkem,ale dosavadní průběh utkání nám dával velkou naději díky naší aktivní hře v zisk třech bodů.

Druhý poločas byl ve stejném duchu jako ten první,soupeř bránil od poloviny hřiště a nehodlal do zbytku utkání měnit taktiku.

Po našem rohu v 10-té minutě nastřelil míč na zadní dvoři a k překvapení všech umístil vysoký nastřelený míč mahoni hlavou na vzdálenější tyč a i hostující golman nechápavě kroutil hlavou 3:2.

Už už se zdálo,že urveme 3 body,prosadil se soupeř pohlednou akcí,kdy míč na hrušce posunul útočník hostí podrážkou míč na nabíhajícího spoluhráče a ten tváří v tvář peťanovi umístil míč na zadní tyč a srovnal tak skore na konečných,zřejmě i spravedlivých 3:3.

Šancí v zápase nebylo tolik,nakolik jsme zvyklý díky soustředěným obranám,ale předvedená hra nebyla opět špatná a dá se říci,že má stoupající tendenci.

Vyhledávání