Report ze zápasu 6.kola KP (ps)

09.11.2014 22:04

PANAMA-ORLI BUČOVICE 4:4(2:3)

V dalším domácím zápase jsme přivítali na své palubovce mladý tým bučovic,který spíše připomínal partičku dorostenců a čekal se tedy od ní běhavý výkon,což se vzápětí potvrdilo.

Bučovice drželi více míč na sálovkách,ale do našeho dobře postaveného obranného bloku se jim nedařilo vůbec proniknout a tak zkoušeli často štěstí střelou z větší vzdálenosti nebo nastřelením na vysunutého útočníka.

Bohužel při jednom takovém nástřelu si v 5-té minutě nešťastně srazil míč do vlastní branky pepino a bylo to 0:1.

Poté jsme zvýšili obrátky a v 10.minutě přišel náš roh,study,zřejmě nejlepší muž utkání našel zdenálsona a ten z první na zadní nedal golmanovi hostí ani pramalou šanci zasáhnout1:1.

Poté hned vzápětí po chybě soupeře na půli postupoval sám na brankáře hostí dvoři a prostřelením golmana poslal naše barvy do vedení 2:1.

O dvě minuty později            však hosté zahrávali roh a přes skrumáž bohužel study viděl balon až těsně před sebou a už nestačil odvrátit a hráč bučovic na zadní už měl jednoduchou úlohu 2:2.

Ještě před koncem poločasu   se ovšem hosté prosadili ještě jednou po našem nedůrazu a dorážkou od břevno poslal hostující útočník svůj tým do vedení 2:3.

O poločase jsme si řekli že zkusíme ve 2.poločase více napadat a s tím jsme také nastoupili a bylo vidět,že pressing dělá hostům velké problémy.

Po chybě hostů na půlící čáře dostal míč na pravou stranu dvoři,hodil si míč klasickou „dvořkovkou“ na střed a levačkou srovnal na přední tyč na 3:3.

V našem největším tlaku ,kdy jsme mohli jít opět do brejku ztratil míč na půli Zikmund a hráč bučovic postupoval sám na peťana a střelou bodlem na přední tyč opět poslal bučovice do vedení 3:4.

Zvýšili jsme obrátky a po několika našich šancích jsme zaslouženě vyrovnali,když alda našel na zadní pepina a ten doklepl míč do odkryté brány 4:4.

V závěru ještě study vysunul sadyho,ale svou příležitost nevyužil a tak zápas skončil dělbou bodů.

SUMASUMÁRUM:Nebyl to špatný výkon,bohužel se nám zatím stále lepí smůla na sálovky a dostáváme laciné branky ,ale je vidět,že herně se zvedáme a začínáme nacházet pravou tvář panamy a herní systém ,který bychom chtěli produkovat.      

Vyhledávání