Report ze zápasu 5.kola KP (ps)

26.10.2014 21:47

PANAMA-SK LÍŠEŇ 1:4(1:2)

V tomto kole jsme nastoupili proti rezervě líšně ,která měla být ideálním soupeřem pro naše probuzení se  z letargie, kterou v posledních kolech předvádíme.

Bohužel opak byl pravdou a my stále v kraji tápeme a postupně se propadáme tabulkou k samému  dnu.

Doléčujeme zranění za pochodu a stále hledáme tu psychickou pohodu,s kterou jsme minulou sezonu vykopali kraj.

Zápas začal opět aktivněji  z naší strany a soupeř vypadal neškodně,vyrážel do občasných protiútoků, ale většinu zápasu se soustředil pouze na obrannou činnost.

Míč jsme měli stále více na sálovkou,ale  stále chyběl pohyb a moment překvapení soupeřovi obrany,statická hra jen po vápno bez zakončení byla jen důkazem toho,proč se v této sezoně tolik trápíme v zakončení a často nejsme schopni vstřelit více ,než jednu branku v zápase.

V 10.minutě vystihl rozehrávku hostů study,postupoval sám z poloviny hřiště, chtěl vybídnout jožku na pravé straně,ale obránce přihrávku vystihl a poté postupoval přes celé hřiště sám a po zakončení bodlem doprostřed branky rozvlnil zcela zadarmo naši síť. 0:1

Poté jsme však rozehrávali roh,bělda odtáhl obránce na střed,study,zřejmě nejlepší muž zápasu si míč zpracoval,posunul na pravou nohu a nechytatelnou jedovkou do levého horního rohu nedal hostujícímu golmanovi sebemenší šanci 1:1.

Bohužel,opět jsme naší individuální chybou dali soupeři šanci,když pepek na posledním trefil při snaze přihrávky na hrušku hostujícího útočníka do nohy,tomu se balon odrazil přímo do běhu a na bližší tyč opět poslal hostující do vedení 1:2.

Do druhé půle jsme nastoupili s jasnou taktikou,hrát vysunutý presink a donutit obránce hostů pouze odkopávat balony.

To se také ze začátku dařilo,hrálo se pouze na jednu branku,ale šance opět zůstali nevyužity a soupeř nás opět potrestal po naší ztrátě míče na útočné polovině tečovanou střelou,která zapadla za peťanova zada 1:3

Poté ještě soupeř navýšil skore na konečných 1:4,když bělda prohrál souboj na polovině hřiště a hostující útočník poslal míč na zadní tyč.

Poté jsme se uchýlili k power play,která ovšem zůstala nevyužita ať už díky naší střelecké nemohoucnosti či neschopnosti si vytvořit střeleckou příležitost.

Sumasumárum:Takovéto soupeře bychom měli bez problémů porážet,jsou to opět ztracené body.

Naše individuální chyby opět rozhodli zápas,je potřeba se tohoto vyvarovat a celkově zvednout náladu v mužstvu, povzbudit se a neremcat pokaždé,když se někomu nepovede nahrávka.

Vyhledávání