Report ze zápasu 30.kola (ps)

05.06.2013 07:52

SOCCER-PANAMA 4:4 (0:2)

 

V posledním kole sezony nám los přiřknul tým socceru,který byl již delší dobu smířen se sestupem,a tak byl zápas vlastně jen formalitou.

Z naší strany šlo však o reparát na předchozí dvojkolo,kde jsme doslova vyhořeli a zároveň šlo i o spravení chuti a udělání si žízeň před závěrečnou dokopnou na zámečku.

Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a soupeř se prakticky nedostával k ohrožení naší svatyně.

Když v 8. minutě otevřel skore zápasu sady a hned o tři minuty později navýšil stav na 0:2 dorážkou lobem z pomocí tyče a golmanovi zadnice study,zřejmě nejlepší muž zápasu,jeden z mála,který by snesl přísnější měřítko,nic nenasvědčovalo tomu,že by soupeř mohl z výsledkem ještě něco udělat.

Poločas tedy skončil 0:2 a zdálo se,že soccer už to dohraje v klidu a my jen přidáme další branky.

Do druhé půle však nastoupil úplně jiný soccer a začal aktivněji napadat a držet míč,což nám začalo dělat problémy a začaly se objevovat první kiksy a minely.

Paradoxně jsme to však byli my,kdo vstřelil další gol zápasu a byl to jmenovitě Karlos,který trefil z levé strany nádherně bodlem na zadní tyč a golman soupeře byl bez šance 0:3.

Od té doby však jakoby náš tým přstal hrát a začal se opět objevovat panamácký nešvar a tím je nedůraz a vypouštění soubojů.

První takový předvedl pepino,když  svým  nedůrazem nechal projít nejlepšího hráče socceru a ten střelou na zadní nedal peťanovi z bezprostřední blízkosti šanci 1:3.

To však nebylo vše a hned za dvě minuty soupeř opět přešel středem naší obrany a tečovanou střelou a dorážkou hlavou na brankové čáře snížil na rozdíl jedné branky 2:3.

Kolaps panamy pokračoval a když vzápětí utekl míč mahonnimu na půlící čáře a samostatném úniku srovnal soccer na neuvěřitelných 3:3.

To však nebylo vše a dvě minuty před koncem po rohu a neobsazení soupře karlosem se dostal soccer dokonce do vedění 4:3 a s psychikou panamy to vypadalo velice špatně.

V poslední minutě zápasu se po narážečce dostal tváří v tvář sady a šajtlí poslal míč podél golmana do sítě a upravil stav utkání na konečných 4:4

Závěrem lze pouze konstatovat,že poslední 3 kola připravila panamu zžejmě o nejlepší umístění po výborně rozehrané sezoně a místo možného 2.místa je to nakonec až konečné 6.místo,což vrhá velký stín na celou odehranou sezonu a je jistě zklámáním.

Přístup v posledních kolech je velkým varováním do další sezony a každý by se měl zamyslet,na čem je potřeba zapracovat a pokusit se v příští sezoně udobřit si fanoušky.

Vyhledávání