Report ze zápasu 3.kola KP (ps)

12.10.2014 21:22

PANAMA – SLOVAN BRNO 6:6 (1:3)

Ve třetím kole krajského přeboru jsme podruhé v této sezoně nastoupili na našem domácím hřišti v super hale na střední,tentokráte proti týmu Slovan Brno,který v minulém kole doslova deklasoval tým gladiátors  devíti brankami,a tak se čekala útočná síla hostů.

Hosté nastoupili k utkání v počtu 6:1,z čehož se dalo vyčíst,že se nikam hnát nebudou a budou spíše využívat své dva rychlé a technicky dobře vybavené útočníky.

Zápas jsme začali aktivněji my a hned ve druhé minutě po narážečce studyho se zdenálsonem pálil prvně jmenovaný pouze do hrudníku zavalitého golmana slovanu,ale byl to impuls k tomu,abychom se o tyto narážečky pokoušeli,protože na domácí obranu platili.

Bohužel jsme se tohoto nedrželi a stále hledali spoluhráče na delší vzdálenost a dopředu chyběl opět pohyb a nabízení se,jako v našem posledním zápase v Rusínově proti mitře.

Hra se přelévala z jedné strany na druhou a soupeř pálil téměř z každé pozice na naší branku,na rozdíl od nás,kdy spousta nadějných příležitostí na zakončení končila hledáním ještě někoho dalšího nebo zkaženou finální přihrávkou.

Zápas provázelo poměrně hodně faulů a tak nebylo překvapením,že v 10.minutě prvního poločasu měli oba týmy po 5-ti akulovaných faulech.

Ve 12..minutě prvního poločasu se slovan prosadil,když  útočník hostů prchl naší obraně po pravé straně,mahoni ještě zaškobrtl a útočník pohodlně tváří v tvář peťanovi dostal míč za jeho záda na zadní tyč 0:1.

Poté jsme přidali na obrátkách a snažili se o vyrovnání,ale bohužel nás srazila opět naše nedisciplinovanost,kdy alda stáhl zbytečně hostujícího útočníka v nulovém úhlu a byla z toho penalta.

Útočník hostů s klidem penaltu proměnil a navýšil jejich vedení na 0:2.

Vzápětí ovšem snížil uzdravený zdenálson klasickým navedením míče na střed hřiště střelou do protipohybu golmana na přední tyč 1:2.

Ještě před koncem prvního poločasu jsme ovšem opět faulovali a dalším zbytečným akumulovaným kopem opět soupeř odskočil o dvě branky 1:3.

Do šatny jsme šli tedy s velkým zklamáním,at už z předvedené hry,tak z dosavadního výsledku.

Všatně jsme si vše vyříkali a nasoupili do 2.poločasu s cílem poprat se ještě o výsledek.

Bohužel naše představy dostaly trhliny hned po 3.minutách prvního poločasu,kdy jsme nejprve nezavřeli střed,obránce hostů dloubl míč na hruškaře,ten posunul míč na naběhnuvšího útočníka a ten se štěstím dostal míč na zadní tyčku do brány 1:4.

Hned v zápětí se nevrátil zdenálson se svým hráčema pro soupeře opět nebylo těžké tváří v tvář uklidit míč do branky 1:5.

V tu chvíli by si ani ten největší optimista na náš tým nevsadil,ale ukázala se morální a psychická síla panamy.

Sáhli jsme k vysunutému presinku a zvýšily pohyb a otáčky asi o 300% a od té chvíle bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a hrálo se pouze na jednu branku.

Snížení na sebe nenechalo dlouho čekat a sady snížil na 2:5.

Hned vzápětí se nám podařilo snížit zásluhou pepkovi dorážky na 3:5.

V 10.minutě ovšem na tabuli svýtilo opět po 5-ti faulech na obou stranách a dala se tedy očekávat nějaká ta desítka.

V 11.minutě trefil předseda z dorážky jen tyč.

Ve 12.minutě po pěkné akci,kdy study,zřejmě nejlepší muž zápasu poslal po lajně míč na sadyho,ten dal pod sebe na vápno zdenálsonovi a ten po zemi na vzdálenější tyč nedal golmanovi šanci 4:5.

Poté jsme opět razítkovali konstrukci hostující branky a golman hostí ještě bravurně likvidoval několik nadějných šancí.

Poté jsme se ovšem dopustili opět zbytečného faulu a hosté dostali šanci zahrávat další 10-ti metrový kop.

Peťan však střelu zvládl vyrazit a zikmund uklidil míč na rohový kop.

Poté opět po pěkné akci skoroval sady,kdy na dlohou nohu uklidil míč od tyče do brány hostí a srovnal na 5:5.

V 17. minutě nabuzený sady pečetil dorážkou svůj hattrick a poslal naše barvy do zaslouženého vedení 6:5.

Hosté byli do té doby zralý na ručník a pouze odkopy se snažili natahovat čas.

Poté sáhl slovan ke hře bez brankáře a snažil se dobít naší branku,ale nedostal se ani ke střele,naopak zikmund jednou vyzobl míč,ale přes celé hřiště se mu míč do branky dostat nepodařilo,zasáhl ještě hostující ,vracející se obránce.

Bohužel jak se praví,,na posraného i hajzl spadne“ a tak v čase 19:32 vyhodil peťan dlouhý míč na polovinu hřiště na sadyho,ten si chtěl míč zpracovat,ale uskočil mu na jeho pravou horní končetinu a byl z toho nařízený další deseti-metrový kop.

Bohužel hostující útočník se štěstím míč propasíroval pod padajícím peťanem a srovnal tak na konečných 6:6.

 

Sumasumárum:

Bohužel musíme konstatovat,že to jsou další ztracené body,nelichotivý je počet obdržených branek a naše nedisciplinovanost,naopak za kladné můžeme považovat,jak jsme se dokázali zvednout za nepříznivého stavu a náš zlepšený pohyb na hřišti,který si dofám přeneseme i do dalších zápasů.

Vyhledávání