Report ze zápasů 27.kola (ps)

30.04.2013 07:44

SOŠ OOM – PANAMA  3:3  (2:2)

 

Do prvního zápasu jara pod širým nebem jsme nastoupili proti týmu SOŠ OOM ,který měl doposud celkem slušné výsledky a nacházel se v tabulce jen pár bodů za námi,ale výkonnostně byl tento tým pro nás tabu.

Soupeř nastoupil pouze se čtyřmi hráči v poli a svým nejlepším střelcem se zraněným kolenem v bráně,nicméně po přihlížení jejich lehkému vítězství proti týmu socceru bylo jasné,že se neporazí sami.

Nastoupili jsme na hřiště a i když jsme si opět řekli,že musíme začít soustředěně hned od začátku,šel soupeř prakticky po rozehrávce do vedení 1:0,když nakopl dlouhý míč na hruškaře,který míč prodloužil za obranu a druhý útočník lehce přehodil vyběhnuvšího peťana.

Poté jsme zlepšili hru,ale stále kazili až příliš jednoduchých přihrávek a nevyhýbali jsme se ani zbytečné konverzaci s rozhodčími.

Po 10-ti minutách jsme se konečně uklidnili,když si sady na vlastní polovině stáhl míč stahovačkou a dostal se tak za svého strážce,potáhl si míč a z 15-ti metrů prudkou přízemní střelou překvapil chytajícího hráče v bráně soupeře. 1:1

Poté se udála asi rozhodující situace,kdy study předložil výstavní přihrávkou dvořimu na vzdálenější tyč,ten si balon stopl a poslal jej pod břevno a míč se odrazil od zadní tyčky za břevnem zpět do pole,ale rozhodčí místo uznání golu rozpažil a ukázal hrejte dál.

Poté jsme opět dostali lacinou branku,kdy kolem mahonniho poslal hráč umístěnou střelu levačkou na zadní a poslal soupeře opět do jednobrankového vedení 2:1

Po chvíli,ještě před pauzou jsme skore opět vyrovnali na 2:2,kdy dvoři prokázal důraz a skluzem dopravil míč do sítě.

Druhá půle se nesla v našem neproměnování šancí,jožka byl blízko vstřelení golu na zadní tyči,ale nic z toho jsme nevyužili a byl to naopak soupeř,který potrestal uklouznutí sadyho po peťanově výhozu a s klidem umístil útočník míč na přední tyč 3:2.

Neskládali jsme zbraně a vrhli se ke hře bez brankáře,měli jsme pár střel,ale soupeř vždy zblokoval a ujala se až zpětná přihrávka macha3,kterou si obránce soupeře srazil sám do vlastní sítě a upravil tak skore na konečných 3:3.

Závěrem lze jen říct,že nás stála výsledek opět nekoncentrovanost,i když soupeř měl na druhou stranu nebezpečnou hru přes hruškaře a několikrát zazlobil,i když bez brankáře a se čtyřmi hráči v poli bysme měli týmy porážet a nedohánět výsledek v posledních 5-ti minutách.

 

HOMBRES-PANAMA 3:5 (2:2)

 

Ve druhém zápase dvojkola jsme nastoupil proti poslednímu týmu tabulky,ale po zhlédnutí jejich předchozího zápasu bylo jasné,že to nebude vůbec jednoduchý zápas,a že soupeř bude kousat.

Soupeř převzal od začátku zápasu taktovku hry a téměř nám nepůjčoval míč a snažil se kombinovat.

Dobře jsme ale přistupovali a nepouštěli hráče soupeře do výraznějších šancí,naopak po pěti minutách udeřilo z čista jasna na druhé straně,kdy sady perfektní přihrávkou přes půl hřiště vybídl dvořilo a tomu nezbylo nic jiného ,než nastavit placírku a poslat míč na přední tyč 0:1.

Poté jsme začali přebírat taktovku my,ale byl to opět laciný gol,kdy se mach3 snažil probít po autové čáře přes soupeře,neprošel a ztratil míč a poté už necuknul zpět a hráč hombres prakticky do prázdné brány vyrovnává skore na 1:1.

Když už se zdálo,že poločas skončí tímto výsledkem,utrhnl se obránce soupeře na naší levé straně a po menším zaváhání peťana při výběhu poslal míč levačkou do sítě pod padajícím peťanem.

Do poločasu jsme však stihli ještě srovnat,když se opět trefil dvoři placírkou na zadní z přímého kopu a uzavřel konečné skore poločasu na 2:2.

Do druhé půle jsme nastoupili s větší koncentrací a začli hrát konečně svoji hru.

Po pár neproměněných šancí jsme se konečně ujali zase vedení,když opět skoroval při střelecké chuti dvoři a završil hattrick po pěkné střele na zadní tyč 2:3.

Akce jako přes kopírák za další 2 minuty a opět dvoři svojí čtvrtou brankou v zápase navyšuje skore o dvě branky na 2:4.

Poté se domácí vrhli do útočení  a  snze skorigovat stav utkání,ale při jednom jejich přečíslení 3 na 2 vyzobl míč zřejmě nejlepší hráč zápasu study,potáhl jej a vybídl milimetrovou přihrávkou dvořilo,který jí nepohrdl a svou pátou brankou v utkání překonal roberta lewandowského z borusie dortmund a upravil opět střelou na zadní tyč na 2:5.

Na konci zápasu se objevila opět kaňka na naší obranné hře,kdy se po laxní přihrávce sadyho na macha3 do lajny dostal lehce k míči soupeřův obránce a bodlem přesnou střelou pod břevno nedal žádnou šanci peťanovi v naší svatyni a uzavřel skore zápasu na konečných 3:5.

 

Závěrem lze konstatovat,že 3 obdržené branky na zápas jsou přílíš,ještě když vezmeme v úvahu,že dvě branky plynou z našich individuálních chyb.

O to víc mrzí podled do tabulky,protože jsme mohli být již na 2. pozici nebýt zbytečných ztrát,nicméně ve zbývajících třech zápasech máme nejlehčí los,čelo hraje ještě proti sobě,takže 2.místo je stále hratelné,což by bylo pěkné zakončení této sezony,ale bude to chtít zodpovědnější přístup k zápasu samotnému.

Vyhledávání