Report ze zápasu 2.kola KP (ps)

11.10.2014 14:50

MITRA – PANAMA 5:2 (2:2)

Ve druhém kole krajského přeboru jsme poprvé zajížděli na půdu soupeře a to do nové haly v Rusínově,kde nás čekal dobře známí soupeř Mitra,se kterým nemáme právě nejlepší bilanci a ve všech dosavadních zápasech se vždy hodně jiskřilo.

Domácí nastoupili pouze v počtu 6+1,a tak se z jejich strany čekala spíše hra ze zabezpečené obrany a využívání případných brejků šikovnými útočníky.

Zápas začal v naší režii,drželi jsme více balon a postupně si začali vytvářet i nadějné příležitosti ke vstřelení branky.

Bohužel po vypíchnutí míče domácímu útočníkovi zikmundem jsme postupovali do otevřené obrany domácích,ale ziky špatně vyhodnotil situaci,nepřihrál zcela volnému studymu na lajnu,ale řešil situaci přihrávkou na našeho útočníka,přihrávka byla zblokována a útočník domácích ihned vysunut do brejku a sám proti peťanovi zachoval chladnou hlavu a na zadní rozvlnil síť a poslal domácí do vedení 1:0.

Poté jsme ještě přidali a byl z toho vyrovnávací gol aldy,který nastřelil míč na zadní a přebíhající obránce si srazil míč do vlastní branky 1:1.

Poté jsme se snažili stále kombinovat,ale začalo se čím dál více ukazovat,jak jsou domácí útočnící nebezpeční na hrušce a jak jsou schopni pohotově střílet hned z otočky.

Byli jsme to ovšem my,kdo šel do zaslouženého vedení po důrazu dvořiho,který získal míč na levé straně hřiště,hodil si míč na střed a svou klasickou střelou poslal naše barvy do vedení1:2.

Do konce poločasu zbývaly asi 2 minuty a po skrumáži na pravé straně naší branky se dostal útočník domácích ke střele a tečovaná střela aldou zaplavala kupodivu za peťanova záda 2:2.

Do druhé půle jsme nastoupili s tím ,snažit se hrát aktivně dopředu,ale byla to z naší strany trochu křeč,chyběl pohyb,nápad,překvapivá přihrávka.

Domácí nás zavřeli před naší branku a gol byl ve vzduchu.

Obrana však stíhala výpady zachytávat,a když už se domácí útočník otočil,peťan vždy podržel a střely pokryl.

Poté došlo k samostatným nájezdům,nejdříve se dostal za naší obranu domácí obránce,ale peťan reflexivně vytěsnil na roh.

Poté vybojoval na půlící čáře míč alda a postupoval na brankáře mitry,ale také pouze trefil vyběhnuvšího brankáře a byl z toho jen rohový kop.

Když už to vypadal na dělbu bodů,5 minut před koncem se šikovně otočil nejlepší hráč mitry a hned z otočky procedil míč za peťanova záda.

Ihned jsme sáhli ke hře bez brankáře a začali hrát power play.

Bohužel díky našemu špatnému postavení jsme se nemohli dostat na dostřel soupeřovi branky.

Největší šancí v power play byla potom akce,kdy alda dal pěknou kolmici na levou stranu,study,zřejmě nejlepší muž zápasu si míč potáhl a dělovkou pěkně protáhl golmana domácích,který pouze s vypětím všech sil,vytěsnil míč na rohový kop.

Už zahrávaný rohový kop ukázel,že nejsme schopni si přijít pro nahrávku,nebylo komu nahrát,všichni jsme stáli a čekali,že rozehrávají si snad rozehraje roh sám pro sebe.

Poté nastala stejná situace při našem autu,opět žádná nabídka,přišla přihrávka na zikiho,tomu domácí hráč špičkou kopačky ukopl a domácí útočník se přes celé hřiště nemýlil 4:2.

Poté po naší další ztrátě soupeř opět trestal a stanovil skore utkání na konečných 5:2.

 

Sumasumárum:

těžko říci,jak by zápas skončil,pokud bychom hráli od začátku utkání aktivně dopředu s presinkem,zápasu by asi spíše slušela remíza,šance byly na obou stranách,ale za naši pasivitu ve druhé půli asi body zůstaly spravedlivě v Rusínově.

Vyhledávání