Report ze zápasů 19.kola (ps)

01.03.2013 16:44

GLADIATORS – PANAMA 1:1 (0:1)

 

Ve druhém jarním dvojkole narazil náš tým na první tým tabulky okresního přeboru,tým Gladiators,který je zároveň naším soupeřem na čtvrtečních trénincích.

Do zápasu jsme nastupovali s jasnou taktikou,hrát zodpovědně zezadu a pokoušet se pronikat do soustředěné obrany gladiátorů.

Od začátku zápasu jsme byli na hřišti lepším týmem a začali si pomalu vytvářet i šance,které bohužel jak je naším zvykem zůstávaly nevyužity.

Soupeř zkoušel štěstí pouze střelami z uctihodné vzdálenosti a nebyl schopen se kombinačně dostat před naši svatyni.

Po 10-ti minutách konečně udeřilo a náš tým šel zaslouženě do vedení po zpětné nahrávce zikmunda na macha3,který se z první bodlem na přední tyč nemýlil a nedal brankáři hostů žádnou šanci zareagovat 0:1.

Po vstřelené brance se obraz hry nezměnil a my stále výborným taktickým výkonem pokračovali v náporu a náš tým byl odměněn 5 minut před pauzou pokutovým kopem,když po dvořilo nastřelení před branku zahrál hráč gladiátors neštastně rukou ve vápně.

Míč si postavil na značku pokutového kopu zřejmě nejlepší hráč zápasu study,ale bohužel pohrdnul nabízenou příležitostí navýšit skore a trefil jen připraveného brankáře gladiátors,což se dá považovat za zlomový okamžik velmi dobře se vyvíjejícího zápasu.

Poločas tedy skončil naším jednobrankovým vedením a my mohli jen litovat našich dalších nevyužitých šancí.

Do druhé půle jsme nastoupili s touhou vstřelit ještě alespoň jednu branku,ale byli jsme si vědomi,že nemůžeme otevírat obranu.

Soupeř působil zakřiknutým dojmem a stále se nemohl dostat do hry.

Po našich dalších neproměněných příležitostech přišel v 10-té minutě trest,když jožku skřípli u autové čáry dva soupeřovi hráči,dostali míč na střed a pozdě přistupující studka již nestačil zblokovat pohotovou střelu bodlem přímo pod břevno,která znamenala vyrovnání na 1:1.

Poté jsme se ještě pokusili zvrátit zápas na naší stranu,ale bohužel štěstí se opět k panamě otočilo zády,když zůstala nevyužita šance jak jožky,která skončila na tyči,tak přímý kop v poslední minutě,který rozehrál study doleva na pepka,který se ukopl a předložil tak míč zikmundovi,který taktéž rozezvonil jen konstrukci brány.

Co říci závěrem,snad jen to,že smůli už snad bylo dost, a že by bylo už na čase,aby to tam začalo padat.

 

 

SANAŘI – PANAMA 1:5 (1:2)

 

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu Sanaři,kteří jsou nováčkem okresního přeboru a hrají zatím klidný střed tabulky.

Do zápasu jsme nastoupili s jasným cílem a to konečně získat plný počet bodů.

Začali jsme opět dobře a dařilo se nám kombinovat,ale opět to byly naše neproměnéné šance a také výtečné zákroky domácího brankáře,které bránili ve vstřelení vedoucí branky.

Naopak opět udeřilo na druhé straně,,když study vystihl rozehrávku soupeře,ale vzápětí mu trochu odskočil míč a v tu chvíli se na naší branku valili hned 3 hráči proti jednomu bránícímu,když jsme se vůbec nestihli nebo spíše nechtěli vracet a soupeř šťastně vsítil branku po ukopnutí se 1:0.

Poté jsme zvýšily obrátky a doslova zamkli sanaře před vlastní bránu a šance střídala šanci,ale golman domácích předváděl výborné zákroky,i když mu vydatně pomáhala i naše nemohoucnost.

Trefil se až 5 minut před koncem prvního poločasu mach3 ze skrumáže,kdy míč tzv.naběračkou usměrnil k levé tyči a nedal tak brankáři šanci 1:1.

O minutu později opět pohledná akce na jeden dotek a pro macha3 už nebyl problém uklidit míč do zcela odkryté branky 1:2.

Tímto výsledkem skončil první poločas a bylo jasné,že musí být jen otázkou času,kdy nám tam něco spadne.

Domácí zkoušeli hrát power play,ale neúspěšně,v podstatě neohrozili peťana v naší bráně a naopak jim v mnoha momentech pomohlo štěstí,že jsme nenavýšili skore.

Uklidnění přinesla až  akce po ose study,mach3,dvoři,kdy prvně jsmenovaný poslal dloubákem míč na macha3,ten si míč pěkně pokryl a přistrčil patou na již nabýhajícího dvořiho na levém křídle,který se pěkným bodlíčkem nemýlil a na vzdálenější tyči vymetl pavučinu 1:3.

Poté se připojil k vymetání pavučin i jožka,když uklidil míč naopak do levého rožku soupeřovi brány 1:4.

A třešničkou na dortu byla jisto jistě dvořiho paráda,když dostal balon na hrušku,z první si sklepl míč patou do protipohybu a z první krásnou utěšenou střelou vymetl podruhé behěm krátkého času pavoučinu u levé tyče 1:5.

Vyhledávání