Narození Adama Horáka – akce Panama na jeho zdraví

22.01.2009 20:09

 

Tak máme dalšího člena PANAMA Juniors – týmu hvězd který se teprve rodí. Narodil se 15.1.2008 v 3.15 a on i jeho maminka Kristína jsou v pořádku.

 

Další z povedených akcí Panamy se konala ve čtvrtek 15.1. v hospodě Na Kytnarce v Medlánkách a její organizátor Aleš nás tam pozval na zapití zdraví jeho syna.Zúčastnili jsme se všichni až na Mildu – práce Jožky – nevyjasněné důvody.

Pili jsme jedli a řvali na Adamááááááááá.Doufali jsme že to nebudeme platit a tak jsme si přidávali. Náš hostitel se také snažil cca v 22.00 už nebyl mezi námi. Tělesně ano,ale jeho opilecká duše se kolébala na vlnách alkoholového opojení kdesi nad námi.

Tak jsem ho po sprostého vyhození od místní obsluhy odvedli domů a jelikož noc byla mladá šli jsme hrát první oficiální turnaj Panamy v bowlingu. Je zvláštní že největší favorit martas skončil polsední a Luboš první. No dějiny se neptají proč důležitý je výsledek.

Akce skončila ve 3 ráno a to již za přítomnosti Mildy,který se stavil po ukončení směny a všechny nás odvezl domů. Děkujeme Mildo !!!

Ráno asi někoho bolela hlava, někoho i břicho a někoho asi celé tělo,,ale důležitíé je že ADAM byl zapit a bude i s Kristýnkou zdravý.

 

DP

Vyhledávání